Salut, vizitator! [ Cont nou | Intra in cont

Termeni si conditii

Acceptarea Termenilor și Conditiilor:

Folosirea site-ului www.locatiiromania.ro ( inclusive vizitarea acestuia, înregistrarea, folosirea serviciilor oferite de SC CRS Quantum Concept SRL prin intermediul site-ului www.locatiiromania.ro ) implica acceptarea în totalitate și necondiționată a Termenilor și Condițiilor expuse mai jos.

Folosirea site-ului www.locatiiromania.ro și serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au împlinit 18 ani.

SC CRS Quantum Concept SRL îsi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii și Condițiile oricând, fără notificarea prealabila a persoanelor care utilizează sau accesează acest site.

Scopul urmarit:

Scopul acestor Termeni și Condiții este de a defini și reglementa condițiile de utilizare a acestui site, precum și termenii și condițiile aplicabile serviciilor oferite de SC CRS Quantum Concept SRL prin intermediul site-ului www.locatiiromania.ro persoanelor fizice și/sau juridice în vederea publicarii pe site www.locatiiromania.ro a serviciilor de promovare ONLINE.

Pagina www.locatiiromania.ro conține legături sau trimiteri către alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni și condiții de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificați pe site-urile/paginile respective, SC CRS Quantum Concept SRL nefiind răspunzătoare și neasumându-și nicio obligație pentru conținutul respectivelor site-uri și/sau cu privire la orice alte legături sau trimiteri din acestea. Includerea legăturilor sau trimiterilor în Pagina www.locatiiromania.ro este făcuta de regula pentru ajutorul sau în interesul Utilizatorului, iar în alte cazuri în scop publicitar. Întrucat SC CRS Quantum Concept SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe siturile unor terti, la care se face trimitere pe Pagina www.locatiiromania.ro, Utilizatorul accesează acele site-uri și/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc și pe propria răspundere.

SC CRS Quantum Concept SRL nu poate fi facut răspunzator, în nici o situație, pentru acele daune, prejudicii, beneficii nerealizate, dovedite în instanță, oricare ar fi acestea, a caror existență este dovedită de terti decât în limitele culpei sale. În toate cazurile însă prestatorul nu poate fi obligat la plata unor daune sau orice alte despăgubiri sau compensații materiale, sub orice formă ar fi cerute acestea, decât în limita prețului primit efectiv din ultima comandă formulată de client.

Drepturi de autor:

SC CRS Quantum Concept SRL deține titlul depli și complet asupra fișierelor, pozelor și materialelor publicate pe www.locatiiromania.ro , precum și toate drepturile de proprietate intelectuală ce decurg din acestea. Nu aveți permisiunea să comercializați, redistribuiți sau să reproduceți aceste materiale, nici să le decompilați sau modificați structura fără a anunța în scris pe SC CRS Quantum Concept SRL.

SC CRS Quantum Concept SRL are dreptul să nu afișeze sau să suspende afișarea anunțurilor solicitate de client, în cazul în care va constata că acestea ar prejudicia sub orice formă persoane fizice sau juridice, ar încălca legislația în vigoare, sau ar contraveni bunelor moravuri.

Notificări pentru utilizatori site-ului:

Ca utilizatori ai site-ului www.locatiiromania.ro sunteți de acord să respectați urmatoarele:

  • să funizeze date adevarate, exacte si complete;
  • să trimita notificări în scris (e-mail), atunci cand se descoperă în site ceva neadevarat;
  • să prmiți din partea SC CRS Quantum Concept SRL oferte, newletter sau alte materiale publicitare de informare, propuneri și invitații de participare la diverse activități publicate pe site-ul locatiiromania.ro.
Confidențialitate:

SC CRS Quantum Concept SRL respectă și protejează dreptul la intimidate și viață privată a utilizatorilor site-ului www.locatiiromania.ro , are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopuri specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorii serviciilor de pe site-ul www.locatiiromania.ro , informații și servicii de cea mai bună calitate.

Utilizatorii site-ului www.locatiiromania.ro au luat la cunoștință drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și prin Legea nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Modificările prezentului document:

SC CRS Quantum Concept SRL își rezervă dreptul de a modifica Termeni și Condițiile fără o notificare prealabilă a utilizatorului site-ului www.locatiiromania.ro .

Utilizatorul site-ului www.locatiiromania.ro trebuie să verifice periodic conținutul Termeniilor și Condițiilor.

SC CRS Quantum Concept SRL, prin site-urile acestiua, nu poate fi făcut răspunzator, în nici o situație, pentru acele daune, prejudicii, beneficii nerealizate, dovedite în instanță, oricare ar fi acestea, a caror existență este dovedită de terti decât în limitele culpei sale. În toate cazurile însă SC CRS Quantum Concept SRL nu poate fi obligat la plata unor daune sau orice alte despăgubiri sau compensații material.

Orice litigiu care are ca obiect o dispută apărută în legătură cu acești Termeni și Condiții urmează a fi soluționat de instanțele competente din Romania.

Acest act aparținând SC CRS Quantum Concept SRL intră în vigoare din 01.03.2019